Planer for sommeren

Hei! Idag tenkte jeg å lage et innlegg om hva jeg skal gjøre i sommeren. Etter konfirmasjonen min på søndag(kommer til å poste bilder) så har jeg nok penger til å dra på en ordentlig shoppingtur med min bestie. Det er kanskje mange måneder sist. Ok, jeg begynner:

 

1. Konfirmasjon. Jeg skal ha den klokken 10 på søndag. Og på "fest lokalet" skal jeg ha et grønt tema, og en grønn bunad (elsk)!

2. Tromsø shopping tur. Skal blandt annet kjøpe en lime pistol, hårspenner og stoff. Kommer til å blogge om det en annen gang, da får du vite hva jeg skal lage.3. Årviksand sykkel tur. Bestemoren min bor i Årvik (liten plass i troms), og jeg skal ta meg en sykkel tur lamme en venn. Vi skal overnatte i telt også, og komme så langt som mulig på den sykkelturen. Det er veldig fint i Årvik, liten plass med mange flotte mennesker.


4. Rideleir i Gratangen. Da skal jeg på rideleir igjen, yey! Denne rideleiren drar jeg sammen med besteveninnen min (igjen), og denne gangen 2 uker! Ja, vi fikk en gratis uke O.o Hun skal ta med egen hest (har på for) og jeg skal kanskje ta den hesten jeg er veldig, veldig, veldig glad i Noa!


Noa.

5. Sverige.  Først trur jeg at vi drar til Kalix (har ikke bilde), så kanskje Jokkmokk camping center. Vi har allerede vært der 2 ganger før, elsker den plassen verldig. Også skal vi til Haparanda.

 Jokkmokk camping center.
Haparanda.


6. Oslo tur (kanskje). Jeg og faren min skal kanskje til Oslo. Vi tenkte å dra på konsert og overnatte på Plaza hotel (vært 2 ganger før). 


 

Også skal jeg kanskje mer.

Hva er dine planer for sommeren?

Ingen kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

29.05.2013 kl.23:20

Så mange fine planer du har =)

Jeg skal til Warszawa, bulgaria og Norge :) Ellers skal jeg feire 5årsdag med min samboer, dra til europapark, jobbe og studere =)

Celine og marsvinene

29.05.2013 kl.23:49

Linn: Så hyggelig, håper du får det fint :)

Skriv en ny kommentar

Celine og marsvinene

Celine og marsvinene

15, Skjervøy

Jeg heter Celine og er 15 år. Jeg blogger om marsvinene mine, kan komme innlegg om annet.

Kategorier

Arkiv

hits