Rufus R.I.P


Nå som Rufus har gått bort har jeg ikke noe å gjøre på blogg mer, han var min inspirasjon og så mye mer. Han skulle blir 3 år i september, men rakk aldri så langt. Vi har hatt 2 fantastiske år sammen som jeg aldri kommer til å glemme. Denne uken har vært den hardeste uken i hele mitt liv, folk har mast på meg om å bestemme meg om å avlive han eller ikke. Det er ikke så lett å bestemme seg over noe sånt, ikke for meg. Nå ligger han der under jorden i fred. 

Han har vært syk i hele sitt liv, dyrlegen hadde funnet en kul i magen. Dyrlegen tenkte at han kanskje hadde hatt den kulen i magen sin i hele sitt lille liv. Derfor han var så rolig, stille og ikke gikk så mye. Nå som jeg tenker på det føles det ut som om jeg har pint han hele livet sitt, jeg har fått han til å gå. Kulen må ha blitt større og større i magen hans, til slutt klarte han ikke bære den lengre. Derfor han ikke har gått noe i det siste. Jeg måtte til og med tvangsfore han i 1-3 dager med mat og vann. Hvis jeg visste at han hadde den kulen i magen tidligere da han var yngre, hadde det kanskje vært en mulighet for at han var i livet i dag. Hver gang jeg tenker på han kommer tårene. Jeg tenker på alle tingene vi har gjort ilag, alle kosestundene, alt. Vi kunne vell aldri gi han et lykkelig og bra liv, jeg er så glad i deg.

Dette er slutten så langt, tar meg hvertfall en veldig lang pause, jeg orker ikke mer.Du er perfekt.

 

R.I.P min nydelige, vakre, søteste,roligste,koseligste, beste, kuleste, morsomste, lateste, alt, mitt hjerte Rufus. Hvil i fred der du er nå, du har det så mye bedre nå enn der du var. 

Du kommer alltid til å bli husket og elsket, uansett hvor du er.

Jeg savner deg stille
og alt du har gjort,
mens jeg pakker meg inn,
og jeg pakker deg bort. - Kjerstin Aune

De siste ordene er de vanskeligste. Alltid. Etter det aller siste ordet er det ikke mer. Bare et punktum. -  Øivind Holthe

 

 


Ingen kommentarer

Isabelle

29.06.2013 kl.10:14

Uff, hvil i fred søte Rufus<3 Rufus hadde det hvertfall fint hos deg<3 :) han kunne ikke fått et bedre sted å bo! <3

Celine og marsvinene

30.06.2013 kl.03:50

Isabelle: <3

Skriv en ny kommentar

Celine og marsvinene

Celine og marsvinene

15, Skjervøy

Jeg heter Celine og er 15 år. Jeg blogger om marsvinene mine, kan komme innlegg om annet.

Kategorier

Arkiv

hits