Nytt marsvin

Da har jeg bestemt meg for å få et nytt marsvin. Jeg gjennomførte det og skaffet meg et nytt marsvin. Etter at Rufus er borte prøver jeg å tenke litt nytt, gjøre noe nytt med marsvinene.

9.juli. 2013, klokken 13.45 kjøpte jeg et lite marsvin. Så liten at jeg kunne holde den i bare en hand. Jeg kjøpte marsvinet på en dyrebutikk, selv at jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle kjøpe et nytt marsvin fra en dyrebutikk. MEN jeg kunne ikke holde mitt eget løfte, det var det peneste og søteste marsvinet jeg noen gang hadde sett. De ansatte på dyrebutikken fortalte at marsvinet var av rasen sheltie (renraset marsvin). Fargen på marsvinet er svart på hode,hvit på kroppen og litt sånn gylden eller en slags farge på bakparten. Marsvinet har nesten de samme vakre øynene som Caspian har.

Etter 2-3 timer i bil så var vi hjemme. Jeg gikk og fant frem det gamle byret våres, 2 gamle marsvin matskåler, vann flaske ( vi har omkring 4-5 av dem) og strøssel osv.. Jeg ordnet buret til marsvinet, og lillesøsteren min har vært så snill å lage et slags hus av kartong på en måte (kommer bilde), så marsvinene liker den. Jeg satt marsvinet i buret og la det være der noen timer for å roe seg ned. Etter det så var det kveld og alle på rommet mitt lå og sov, hehe.

Vil du vite hvordan kjønn det er? Skriver om det i neste innlegg

 

Vet at jeg ikke skulle blogge mer, men jeg skal bare blogge til noe.. ja.. vent å se.

Ingen kommentarer

belleee

12.07.2013 kl.17:51

Gratulerer! Haha, jeg sa også at jeg ikke skulle kjøpe i dyrebutikk... men neidaa... :-) Gleder meg til å se bilde<3 Haha:-)

Celine og marsvinene

14.07.2013 kl.04:38

belleee: takk, hehe :) det er litt umulig å gå fra et dyr du bare har så lyst på, på en dyrebutikk :)

Bildene kommer snart :)

belleee

14.07.2013 kl.12:16

Ja, ikke sant :-) så bra, gleder meg! :D

Skriv en ny kommentar

Celine og marsvinene

Celine og marsvinene

15, Skjervøy

Jeg heter Celine og er 15 år. Jeg blogger om marsvinene mine, kan komme innlegg om annet.

Kategorier

Arkiv

hits