Ønskeliste til julen 2013

Tenkte å lage en liten "hva ønsker jeg meg til jul" liste siden jeg ikke har noe annet å gjøre nå og jeg er for våken til å legge meg, so...Here you go!

 
Øverst til venstre: Dr. Martens sko! Elsker de skoene, de er helt nydelige. Jeg får noen som ligner på dem til jul, så det ser jeg frem til.

Øverst i midten: Brune armbånd. For tiden så elsker jeg brune/mørke armbånd, også i andre farger såklart. Armbånd er fav. tilbehøret mitt akkurat nå.

Øverst til høyre: Vamm høyettalere. De er kjempekule, hvertfall de jeg har sett på youtube. Vannet spruter opp etter hvordan sangen går, f.eks:

I midten til høyre: Valp! Alle elsker valper, så hvorfor skulle ikke jeg det. Jeg har lenge hatt lyst på en valp, spesiellt en australian shepherd eller golden
retriver valp. Det finnes mange gode argumenter for at jeg vil ha hund og hvorfor jeg bør få det. Men så er pappa allergisk, men for guds skyld, ta medisiner!

I midten til venstre: Ozzy Briller! Jeg absolutt elsker disse brillene, vet ikke hvorfor, men det er bare noe med dem som gjør at jeg har lyst på dem...
Nederst til venstre: Sweaters! De er fav. klesplagget mitt off all times! Elsker store gensere, spesiellt de med de fine trykkene på.

I midten i midten(?): Akryl maling. Lillesøsteren min brukte opp all malingen min for en stund tilbake og nå har jeg virkelig en trang til å male.
Male hva som helst... 
Nederst i midten: Buddah statue. Bare fordi jeg liker den statuen, dont judge me....

Nederst til høyre: Samsung tv. Noe som jeg virkelig trenger. Akkurat nå har jeg en panasonic fra 1800 tallet... Ok, ikke så gammel. Men jeg ser mye på tv
så jeg trenger en god tv. Helst en hvit samsung tv, eller en annen hvit tv...

Jo, det var de ønskene. Selvførgelig ønsker jeg meg fler enn de på bildet, men dette var de jeg ønsker meg mest..
Takk for nå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Celine og marsvinene

Celine og marsvinene

15, Skjervøy

Jeg heter Celine og er 15 år. Jeg blogger om marsvinene mine, kan komme innlegg om annet.

Kategorier

Arkiv

hits